SAKURA

SAKURA
35,00 EUR
Ni na zalogi

"Kot pena nežna kapljica obžalovanja, oh, češnjev cvet!"

Subtilno dišeča metafora, ki simbolizira minljivost mladosti in lepote. Mesec april, mehke, dišeče sanje češnjevih cvetov v blagem ozračju pepelasto mehkih cvetličnih not. Zelo ženstven vonj.

Top: Sinergija nageljnovih žbic in grenivke.
Srce: Jasmin, Palisander in Champacca (japonska magnolija).
Osnova: Sadno cvetje Osmanthusa, v kombinaciji z balzamičnimi notami

EAU DE PARFUM
Količina : 15 ml
INCI: ALCOHOL, WARWE, BENZYL ALCOHOL, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, EUGENOL, ISOEUGENOL, CINNAMAL, CUMARIN, CITRONELLOL, LIMONENE, FARNESOL, LINALOOL, BENZYLBENZOATE, EVERNIA PRUNASTRI EXSTRACT.
Tradicionalna umetnost izdelave parfumov

Predstavljamo vam kolekcijo čudovitih, naravnih parfumov, ki s svojimi magičnimi vonji oživljajo tradicijo 17.stoletja. Po zgledu prvih mojstrov parfumov, Florascent v svojih izdelkih uporablja le najčistejša, prvinska eterična olja in cvetne macerate. Stara metoda destilacije in pripravljanja izvlečkov pripomoreta k ohranitvi naravne, čiste in neprecenljive energije sestavin. Kreacije naravnih parfumov, poleg izjemnega poznavanja in rokovanja z najčistejšimi, dragocenimi sestavinami, zahtevajo tudi uporabo znanja tradicionalnih metod in izredno preciznost pri delu.  Izkušnje dveh desetletij in neverjetno poznavanje rastlin ter njihovih značilnosti so bile dovolj za Rolanda Tentuniana, ki je s svojim umetniškim čutom, trdim delom in tehničnim znanjem, ustvaril magične vonjave. Takšne, ki pri prvem vdihu spominjajo na srednjeveško življenje in v katerem bi se z veseljem izgubili vsak trenutek v dnevu.
Linija je v celoti narejena ročno, prav tako tudi polnjenje stekleničk in pakiranje v prekrasne papirnate embalaže, ki so že postale pravi prepoznavni znak Florascenta. Vonji Florascenta preprosto zapeljejo vaše čute, obudijo spomine in vas popeljejo v svet lepote in neminljive elegance. 

Proizvodnja
Pri izdelavi Florascent parfumov so uporabljene zgolj najčistejše cvetne esence in posebno pridelani aromatični ekstrakti, znani kot macerati. To so osnove na katerih so narejene dišave, tradicionalne metode destilacije in ekstrakcije pa ohranjajo najčistejše in prvinske energije cvetov. V času maceracije, ki traja več mesecev,  cvetovi razvijejo svoje arome v popolnosti in iz sebe izvabijo edinstvene in mehke note.

Dobavitelj :
IRNAN d.o.o.
Lapajnetova 14
8270 Krško
 
 

Izdelka ni na zalogi. 

Želite občasno prejemati novosti,
trike pri ličenju, akcije,...?


Prijavite se na eNovice >>

Članstvo v Eko Klubu

Eko klub logo

EKO PLEME

Ida Horvat Lebar s.p.
Grablovičeva ulica 24
1000 Ljubljana

Telefon:
041 336 582
 

Oddaljenosti ne določa daljava.

Antonine de Saint-Éxupery
Terre des Hommes
 
Povežite se z nami: