CITRUS FRESH LIQUID ROLL-ON DEODORANT

CITRUS FRESH LIQUID ROLL-ON  DEODORANT
18,50 EUR
Ni na zalogi

CITRUS FRESH DEODORANT - ZA OBA
Kristalno tekoči deodorant prvovrstne kvalitete, naraven in brez toksinov. Preprečuje vsakodnevne neprijetne vonjave na naraven, bolj higieničen način, ki ne maši por. Citrus Fresh deodorant je encimsko aktiven izdelek, ki odpravlja neprijeten von. Brez prezervativov, petrokemikalij, barvil, umetnih arom in aluminijevega klorohidrata.
 
ROK UPORABE:  12 MESECEV / 6 MESECEV OD ODPRTJA
 
GLAVNE KARAKTERISTIKE: BLAŽI; VARUJE; PREPREČUJE NEZAŽELJENE VONJAVE

UPORABA: DNEVNA

GLAVNE SESTAVINE: KALIJEV ALUM, KOLOIDNO SREBRO, ČAJEVEC, ALOE VERA

Uporaba: Uporabljajte ga dnevno, lahko tudi neposredno po britju. Pred uporabo ga pretresite.  Ne hranite na hladnem.
Sestavine (100 % naravno, 84,8% ekoloških): Chamomilla recutita (chamomile) flower water*, Aloe barbadensis (aloe vera) cold pressed leaf juice*, Colloidal silver, Potassium alum (crystal), Xanthan gum, Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Aqua, Melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil*, Rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil*, Origanum marjorana (marjoram) leaf oil*, Cympopogon citratus (lemongrass) leaf oil*, Citrus sinensis (sweet orange) peel oil*, Ascorbic acid (Vitamin C).  (Naravno prisotne v eteričnih oljih: citral, geraniol, d-limonene, linalol.) 
* sestavine iz ekološke pridelave
KALIJEV ALUM
Kristali kalijevega aluma, ki so uporabljani v deodorantih Live Native, se naravno pojavljajo v zemeljski skorji, od tam pa se kopljejo ročno in niso produkt kemijske sinteze ali stranski proizvod tekstilne industrije. Ko izdelujemo Live Native deodorante, kalijev alum v prahu najprej raztopimo v rožni vodi sobne temperature in nato dodamo ostale sestavine. Ob nanašanju na kožo kalijev alum ustvari tanek sloj, ki uničuje bakterije (predvsem vrsti Corynebacteria in Micrococci), odgovorne za neprijeten vonj, ki je stranski produkt njihovih metabolnih procesov. Kalijev alum ne deluje kot antiperspirant, zato ne maši por in ne onemogoča telesu koristnega in naravnega znojenja.
 

Presna kozmetika LIVE NATIVE

Počasi, a vztrajno se ljudje začenjajo zavedati, da konvencionalna sintetična kozmetika za kožo, lase in telo preprosto ni tako učinkovita kot naravna – še več, povzroči lahko celo več škode kot koristi. Prišel je čas, da še enkrat premislimo o pomenu resnične nege za kožo. Naravne sestavine, uporabljene v Live Native kozmetiki, so prvovrstne kakovosti, skrbno in premišljeno so bile izbrane prav zato, ker sta dolgotrajno zdravje in dobro počutje naši prvi in glavni vodili.

 

Live Native je nova in resnično edinstvena presna kozmetična kolekcija, navdihnjena z ljubeznijo do življenja, ki nadgrajuje koncept vegansko organskega in presnega načina prehranjevanja. Sestavine skrbno sestavljenega Live Native kozmetičnega asortimaja dišečih in encimsko aktivnih vlažilnih krem, terapevtskih balzamov in izdelkov HomeSpa & Prospa so nerafinirane in nepasterizirane ter pridobljene in obdelane v nizkotemperaturnih procesih. Z obdelavo sestavin pri nizkih temperaturah zagotovimo, da naravna zakladnica encimov, fitohranil, antioksidantov, esencialnih maščobnih kislin in biološko aktivnih rastlinskih fitokemikalij, ostane nedotaknjena.

Vsak izdelek Live Native je individualno obogaten z eksotično dišečimi terapevtskimi in skrbno izbranimi eteričnimi olji, ki hranljive, zdravilne in hitro vpojne SkinCare in HomeSpa izdelke dopolnijo do popolnosti – vse, tako maloprodajne kot profesionalne, namenjene moškim, ženskam in otrokom, mamam in dojenčkom.

V nobenem od Live Native izdelkov ne boste našli sestavin živalskega izvora (ali sestavin, testiranih na živalih), mineralnih olj, hidrogeniranih olj, barvil, phtalatov, prezervativov, parabenov, stranskih proizvodov petroleja, alkohola in umetnih konzervansov.

Dobavitelj:
EKO PLEME, sožitje z naravo, Ida Horvat Lebar s.p.
Grablovičeva 24
1000 Ljubljana

 
 

Izdelka ni na zalogi.


Morda bi vas bi vas zanimalo:

 

Želite občasno prejemati novosti,
trike pri ličenju, akcije,...?


Prijavite se na eNovice >>

Članstvo v Eko Klubu

Eko klub logo

EKO PLEME

Ida Horvat Lebar s.p.
Grablovičeva ulica 24
1000 Ljubljana

Telefon:
041 336 582
 

Brezplačna poštnina že od 39,00 EUR

 
 
Povežite se z nami: