O nas

EKO PLEME je pleme različnih kozmetičnih znamk, izdelkov in ljudi, ki nas druži prva beseda, beseda EKO. Skrbno izbrani ekološki izdelki v naši spletni trgovini EKO PLEME sledijo temeljnemu vodilu našega plemena, to je najvišji kakovosti. In ker želiva za svoje pleme le najboljše, sva izbrali izdelke, ki jih uporabljava tudi sami. Seveda, saj sebi in svojim najbližnjim želiva le najboljše.     

 

Kdo sva midve?
Midve sva Nina in Ida, sestri, fanici vsega ekološkega, biološkega in kakovostnega. Ker sva ženski, pa lahko pristaneva le na lepe eko izdelke. Kakovosten izdelek lahko le v lepi embalaži deluje kot celota.
Da je res najboljši, pa mora slediti še plemenskim načelom, v katera trdno verjameva:
  1. izdelek mora biti narejen z ljubeznijo;
  2.  služiti mora svojemu namenu in nikakor ne more obstajati le zaradi namena prodaje; 
  3. ne sme biti testiran na živalih – ne samo izdelek, ampak tudi njegove sestavine;
  4. sestavine oz. izdelek mora biti pridobljen s pravično trgovino oz. mora imeti etično noto
  5. za izdelavo izdelka ni bilo uporabljeno otroško delo ali delo pod prisilo;
  6. da se zaradi pridobivanja izdelka ni zgodilo kakršno koli škodovanje ali ubijanje živali.
 
 
Nina,
 
je starejša sestra ter ustanoviteljica in idejni vodja trgovine. Na poslovni poti jo je zaneslo že marsikam, od banke do prvih srečanj s kozmetiko kot vizažistka in promotorka pri uveljavljeni naravni kozmetični znamki. Ima nos za raziskovanje in iskanje kakovostnih ekoloških izdelkov. Njena zibelka bolj zdravega načina življenja je superhrana, saj je pomagala soustvariti  prvo slovensko spletno trgovino z ekološko superhrano PlanetBIO. Seveda je bila logična posledica ekološkega načina prehranjevanja tudi uporaba vrhunske ekološke kozmetike, kot zaljubljenki v kozmetiko pa življenjsko poslanstvo, da jo predstavi tudi slovenskemu občinstvu.
 
Ida,
 
se je po kar nekaj letih »običajne pisarniške službe« odločila za samostojno pot in se pridružila sestri pri prodaji ekološke vrhunske kozmetike. Od nekdaj sta je zanimala moda in make-up. Že kot mala deklica je skrivaj poizkušala mamine čevlje z visoko petko in ji kradla ličila iz toaletne torbice. Ličila so ji zelo pomembna, še pomembnejše pa ji je zdravje, zato morajo biti popolnoma naravna in neškodljiva, a seveda z učinkom.
 
Ideja o skupnem delu je v sestrinih glavah zorela kar nekaj let in naposled se je morala udejaniti. Vsak si zasluži delati  tisto, kar ga  veseli in v tem zares uživa. Imeti pogum, da iz hobija naredi službo, ki to pravzaprav ni, je le užitek na življenjski poti, ki jo imaš na razpolago. In pri tem osrečevati ljudi, ki jih srečaš na tej poti. Vse to je spletna trgovina EKO PLEME.
 
 

Želite občasno prejemati novosti,
trike pri ličenju, akcije,...?


Prijavite se na eNovice >>

Članstvo v Eko Klubu

Eko klub logo

EKO PLEME

Ida Horvat Lebar s.p.
Grablovičeva ulica 24
1000 Ljubljana

Telefon:
041 336 582
 

Brezplačna poštnina že od 39,00 EUR

 
 
Povežite se z nami: